Uitvoerder – Volkerwessels – Gouda

  • Gouda

Volkerwessels

Bouw mee aan de toekomst. Jouw talent staat centraal!

Werken bij Holland Scherm biedt diverse voordelen, zoals specialisatie in civieltechnische projecten (geluidsschermen, bruggen, fietstunnels etc.), de focus op duurzaamheid en innovatie en je komt te werken in een werkomgeving met korte lijnen en direct contact met het management. We bieden zo groei -en specialisatiemogelijkheden in een hecht team, met sterke ondersteuning van een groot moederbedrijf namelijk KWS, wat zorgt voor brede carrièrekansen.

Wat ga je doen

Wij hoeven jou niet uit te leggen hoe bouwprocessen werken of hoe je veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats naleeft. Van nature pak jij deze zaken op en zorg je dat het team dit ook doet. Je neemt daarnaast ook actief een adviserende rol aan tegenover onze opdrachtgevers als optimalisaties nodig zijn. Verder:

  • Bewaakt je in samenspraak met jouw collega projectleider en projectbegeleider de projectadministratie en planning;
  • Neem je deel aan werkbesprekingen en bouwvergaderingen;
  • Stuur je onze vaklieden aan en besteld waar nodig materiaal en materieel.
  • Begeleid je en voer je inspecties uit.
  • Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van uitvoering.

Jouw kwaliteiten

Als uitvoerder ben jij een kei in het regelen en organiseren van de dagelijkse gang van zaken. Jij hebt de juiste communicatieve vaardigheden om iedereen gelinkt aan het project mee te krijgen en bent zeer besluitvaardig. Daarnaast:

  • Heb jij de afgelopen jaren je strepen als uitvoerder binnen de civiele techniek verdiend en kan je probleemloos onze (aankomende) projecten realiseren;
  • Ben jij in staat om goede relaties op te bouwen en te behouden;
  • Heb jij ervaring binnen de civiele techniek. Echter nodigen wij jou ook uit als jouw ervaring als uitvoerder buiten onze branche ligt.

Wat bieden wij jou?

Binnen Holland Scherm stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega’s. Jij krijgt de ruimte om ondernemerschap te tonen om naar eigen inzicht invulling aan de projecten te geven. Wat wij jou nog meer bieden:

  • Een fulltime salaris tot 5089,- afhankelijk van je ervaring bruto per 4 weken, uitbetaald in 13 periodes;
  • Gezien onze duurzame missie krijg je van ons een elektrische auto, met laadpas voor heel Europa;
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen vanuit de bouw en infra cao en een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Holland Scherm of één van de andere bedrijven binnen het VolkerWessels-concern.

Ons bedrijf

Op 5 minuten van het centrum van Gouda tref je het kantoor van Holland Scherm aan. De sfeer binnen ons kantoor is het beste te omschrijven als familiaire met een gezonde dosis ambitie. Collega’s hebben onderling veel voor elkaar over en helpen elkaar graag waar mogelijk. De actieve personeelsverenging zorgt ervoor dat er regelmatig etentjes plaatsvinden maar ook een padel toernooi mag hierbij niet ontbreken

Naast geluidsschermen heeft Holland Scherm zich gespecialiseerd in kleinschalige civieltechnische betonwerken en (binnenstedelijke) kademuurconstructies. Dit varieert van fundering van masten, onderheide rotondes, vloeistofdichte vloeren in de industrie tot fietstunnels en bruggen.

Daarnaast verzorgen wij de complete projectbegeleiding inclusief afstemming met stakeholders en omwonenden. Wij zijn dan ook trots op onze projecten zoals: vervanging geluidsschermen A10, onderhoudscontract Schiphol, N247 Onderhoudsdoorgang Broek in Waterland en Leidse Ring Noord.

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging als Uitvoeder?

Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om met ons morgen mogelijk te gaan maken? Druk dan op de sollicitatie button of neem bij vragen contact op met onze Adviseur HRM Matthijs Vervoort +31650060376 | mvervoort@kws.nl

Onderdeel van KWS

KWS is de expert op het gebied van wegenbouw. Dagelijks werken ruim 2000 gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Wij brengen op een duurzame en veilige wijze mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders, samen. KWS verbindt letterlijk en figuurlijk, en dit jaar alweer 120 jaar. Onze ambitie is gericht op een 100% circulaire infrastructuur in 2040. Dat doen we met een 100% eigen machinepark met hoogwaardig (elektrisch) materieel. Meer weten?

Volg ons op Li, Insta, Facebook en www.kws.nl 

Lees hier meer