Werkvoorbereider – Luba Groep – Gouda

JobID=1.0.06

Bedrijfsomschrijving
Jouw toekomstige werkgever voorziet de gas-, olie- en watersector van vakkennis en geavanceerde ventielsystemen voor kritische regel- en veiligheidstoepassingen. Ze zijn gevestigd in een heel mooi modern gebouw. Parkeergelegenheid om de hoek (gratis). Functieomschrijving
Jij legt de productietechnieken, productiemethoden, bewerkingsvolgorde, keuringen, testen en doorlooptijden in de productie vast. Je bepaalt aan de hand van de planning de artikelen en legt daarbij alle eigenschappen van de artikelen vast. Denk daarbij aan materiaalspecificaties, uitgangsmaterialen, keuring, beproevingsstappen en oppervlaktebehandeling. Vervolgens bepaal jij mede de volgorde van productie en ;Functie-eisen

  • Mbo werktuigbouw, niveau 4
  • Lastechnieken (MLT niveau)
  • Technische administratieve ervaring en bekend met ERP systemen
  • Je hebt ervaring en kennis van verspanende productiemachines
  • Minimaal 32 uur kunnen werken, 40 uur heeft de voorkeur

Arbeidsvoorwaarden

  • Na de uitzendperiode die je via Luba werkt, wordt er een contract bij jouw toekomstige werkgever aangeboden
  • Je kan per direct beginnen. Heb je een opzegtermijn dan gaan we ook graag het gesprek aan
  • Er is ruimte om je verder te ontwikkelen door verschillende opleidingsmogelijkheden

Lees hier meer…