Servicemonteur Machines voedingsmiddelen-industrie – Profield – Gouda

JobID=4.0.06

Introductie

 • Zelfstandige servicefunctie waarbij je vanuit huis start
 • Gevarieerde klantenkring
 • Super gezond familiebedrijf

OrganisatieHet gevoel dat je bij een betrouwbaar en degelijk bedrijf binnenloopt, dat is wat we kregen bij deze opdrachtgever. Een ruime en netjes ingerichte showroom laat zien welke machines het bedrijf kan leveren. Van kleine elektrische apparaten tot PLC gestuurde machines voor de voedingsmiddelenindustrie. De machines die dit bedrijf levert worden gebruikt voor het mixen, mengen, snijden, vullen, portioneren, verpakken en reinigen van met name vleesproducten. De klantenkring bestaat uit slagerijen, supermarkten en industrie.Het serviceteam bestaat uit 8 servicemonteurs in de leeftijd van 30 t/m 67 jaar. Gemotiveerde techneuten, met hart voor de zaak en voor elkaar. Er wordt onderling veel overlegd en als er iemand een complexe storing heeft bij een klant, dan staan de ervaren monteurs klaar om te helpen.FunctieIn de functie van Servicemonteur houd je je bezig met het plaatsen, inbedrijfstellen, oplossen van storingen en onderhoud aan de machines.Je komt zowel mechanische, elektrische als besturingstechnische problemen tegen. De storingen zijn zeer uiteenlopend en kunnen onder andere bestaan uit een niet werkende sensor, defecte motor, afgebroken as in de vertragingskast, versleten lagers of iets simpels als een defect relais. Uiteraard zijn er nog tal van andere storingen waar je mee te maken krijgt. Daarom is je technisch inzicht en analytisch vermogen van groot belang om een storing snel te vinden, zodat de stilstand zo beperkt mogelijk wordt gehouden.De planning is verantwoordelijk voor jouw agenda en zal proberen om de bezoeken zo gunstig mogelijk in te plannen. Je bent in principe werkzaam op nationaal niveau, maar zoveel mogelijk in de regio waar je woonachtig bent. Als het nodig is rijdt je langs de zaak om onderdelen en gereedschappen op te halen. Als je al het nodige materiaal al aan boord hebt, vertrek je direct vanuit huis naar de klant.Samengevat kunnen we wel zeggen dat dit een zeer gevarieerde en vooral ook zelfstandige functie is met veel vrijheid bij een gedegen werkgever waar alles goed voor elkaar is.Functie-eisenZie jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de vacature Servicemonteur absoluut iets voor jou!- MBO opleiding in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of een gelijkwaardige opleiding.

 • Interesse in en affiniteit met machinebouw in de food industrie
 • Ervaring in het assembleren of repareren van machines
 • Affiniteit met elektrotechniek en PLC technieken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent zelfstandig en hebt een goed probleemoplossend vermogen
 • Je weet klanten en operators gerust te stellen en komt rustig en betrouwbaar over
 • Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen, bijvoorbeeld PLC trainingen

AanbodGa je aan de slag als Servicemonteur, dan kun je het volgende verwachten:- Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

 • Een salaris passend tussen de € ,00 en € ,00 per maand
 • Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen
 • 24 vakantiedagen
 • Team van prettige en gemotiveerde collega’s
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

InlichtingenDenk jij dat de functie van Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op ‘Solliciteren’. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.Mobiel: E-mail: bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning EngineerSollicitatie- Regio Gouda

 • Nationaal
 • 40 uur
  • euro

Lees hier meer…