Logistiek medewerker – Luba Uitzendbureau – Gouda

JobID=3.0.07

Over de functie Jouw logistieke kwaliteiten komen goed van pas in deze afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opslag, uitgifte, verzameling en verzending van goederen en zorgt er daarmee voor dat orders op tijd, volgens afspraak en met de beste kwaliteit worden geleverd. Jij volgt het orderproces van a tot z waardoor de service goed gewaarborgd blijft. Daarbij pak je ook de goederen in en zorg je ervoor dat de bijbehorende administratie klopt. Je kunt goed omgaan met de pc om het orderproces goed te kunnen volgen en verwerken. Pallets worden verplaatst met de heftruck. Jij bent een hardwerkende medewerker met een flexibele instelling als het gaat om werkzaamheden en werktijden. Je bent service gericht en doet er alles aan om fouten te voorkomen en waar nodig op te lossen. Maak jij van deze fulltime functie als Logistiek medewerker in regio Gouda jouw nieuwe baan? Reageer dan direct maar uiterlijk op 7 april aanstaande. Over het bedrijf Jouw toekomstige werkgever is een informeel bedrijf met meerdere magazijnen in de regio van Gouda. Ze fabriceren verschillende soorten producten voor de voedingsmiddelenindustrie. De producten worden gebruikt door nationale en internationale klanten. Kwaliteit, kennis, service en het bieden van kwalitatief uitstekende producten staan hoog in het vaandel. Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct! Functie eisen Je hebt mbo werk- en denkniveauJe hebt meerdere jaren werkervaring als Logistiek medewerkerJe bent in het bezit van een heftruckcertificaat en rij ervaringJe bent bent flexibel beschikbaar van maandag t/m zondag Wat wij bieden Een fulltime baan voor lange tijdEen energieke werkomgeving met een open communicatie Mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen binnen je vakgebied en ideeën en verbeteringen door te voerenReiskostenvergoeding24 vakantiedagen op jaarbasis

Lees hier meer…