Locatiemanager / Lid MT – WelThuis – Gouda

JobID=4.0.35

WelThuis is de overkoepelende naam voor 17 woonzorglocaties in de regio’s Woerden, Krimpenerwaard, Zoetermeer, Goud en Rotterdam Hilligersberg. Dit zijn grotendeels kleinschalige woonvoorzieningen voor bewoners met dementie en/of lichamelijke beperkingen. WelThuis heeft het motto ‘u doet ertoe’. Dit geldt voor de bewoners van WelThuis, maar zeker ook voor onze (zorg)medewerkers (ca. 1100)

Met deze visie dragen we zo veel mogelijk bij aan de kwaliteit van leven voor de kwetsbare ouderen die wonen bij WelThuis.

In verband met het aanstaande vertrek van één van onze collega’s, die haar carrière elders voort gaat zetten zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Locatiemanager /lid MT

Full time (36 uur per week)

DE UITDAGING:

In deze dynamische en veelzijdige functie als Locatiemanager ben je integraal verantwoordelijk  voor de gehele intramurale zorg- en dienstverlening in twee intramurale locaties waar beschermd wonen met- of zonder behandeling plaats vindt.  WelThuis werkt met zelforganiserende teams. Het is dus belangrijk dat je het principe van zelforganisatie kunt uitdragen.

Je houdt je op hoofdlijnen bezig met de dagelijkse gang van zaken en weet wat er leeft en speelt op de werkvloer. Je faciliteert de randvoorwaarden zodat de medewerkers binnen de teams optimaal kunnen presteren en dat de resultaten in alle opzichten worden behaald.

Je bent het gezicht van de locatie(s) voor alle interne- en externe betrokkenen en bent resultaatverantwoordelijk zowel kwalitatief – cliënttevredenheid, medewerkerstevredenheid, externe stakeholders, familie en mantelzorgers, vrijwilligers etc. – als kwantitatief voor de financiële bedrijfsvoering.  Daarnaast ben je actief lid van het MT.

WIE ZIJN JOUW COLLEGA’S:

Het managementteam van WelThuis bestaat uit 10 collega locatiemanagers, een Manager Back Office, een senior adviseur kwaliteit en beleid en een senior HR adviseur en de Directeur. Dit team zet de strategische koers uit, is verantwoordelijk voor ontwikkeling, het resultaat en de besluitvorming en werkt met portefeuille-schap op de verschillende organisatie thema’s.

Dit houdt in dat ook jij als MT lid een portefeuille of thema krijgt toegewezen waar je de verantwoordelijkheid voor draagt.

De cultuur binnen WelThuis kenmerkt zich door enthousiaste, ondernemende en gedreven professionals die onze zorgmedewerk(st)ers optimaal faciliteren om zo de best mogelijke zorg aan de bewoners te kunnen leveren.  De sfeer is plezierig en informeel.

JOUW PROFIEL:

Je bent een inspirerend leider die door voorbeeldgedrag motiveert en mensen meeneemt. Je bent empathisch, toegankelijk en goed in staat medewerkers te coachen en sturen om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Ook ben je een aansprekende persoonlijkheid voor vooral familie, bewoners en vrijwilligers. Zelfreflectie en aanspreken vind je vanzelfsprekend en je leert nog iedere dag.

Je bezit een HBO+/WO werk- denkniveau en hebt tenminste een afgeronde HBO -opleiding op het terrein van gezondheidszorg welke is aangevuld met een managementopleiding. Daarnaast beschik je over bedrijfskundig inzicht en ben je ondernemend. Financieel- economisch inzicht evenals analytisch vermogen zijn in deze functie onontbeerlijk.  Al deze kennis heb je inmiddels gedurende minimaal 3 jaar als integraal verantwoordelijk leidinggevende in de praktijk gebracht.

Omdat WelThuis volop in beweging is, is het belangrijk dat jij je prettig voelt in een dynamische ondernemende omgeving waar veranderingen niet worden geschuwd. Je hebt of vormt een visie over de ouderenzorg en bent goed in staat deze te verwoorden. Je denkt in mogelijkheden, bent enthousiast, pro actief, resultaatgericht en daadkrachtig en combineert een helikopter view met een gezonde hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je zelfstandig, draag je graag verantwoording maar kun je ook goed relativeren. Een gezonde dosis humor mag niet ontbreken.

Het spreekt voor zich dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent bekend met Outlook, Word en Excel en het is fijn wanneer je bekend bent met bijvoorbeeld Afas Insite en Nedap. Het in bezit zijn van eigen vervoer is een vereiste.

Herken jij jezelf en is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan nu!

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 15 april 2021

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN:

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van 7 maanden, waarbij de intentie is om deze – bij goed functioneren – aansluitend om te zetten in een vaste aanstelling.
  • Een werkomgeving binnen een dynamische organisa...