Docent Wiskunde in Gouda – Wellantcollege Gouda Chr. vmbo – Gouda

JobID=4.0.07

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter. Per 1 januari 2021 heeft er een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College. Dat betekent concreet dat we per 1 augustus 2021 één organisatie vormen, mét een nieuwe naam: Yuverta. Door samen verder te gaan bundelen we onze krachten en kennis. Samen zijn we met 53 locaties de grootste groene onderwijsorganisatie van Nederland en daarbuiten. We kunnen onze onderwijskwaliteit verder versterken en zo – ook in de toekomst – ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. We zijn thuis in de toekomst, omdat we ons bezighouden met thema’s die er toedoen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Daarmee zijn we écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en onze regio.”Je ontwikkelt meer bij Wellant”Voor onze locatie Chr. vmbo Gouda zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde voor 1,8 fte vanaf het nieuwe schooljaar (1 augustus 2021). Reageren op een deel van de vacature is mogelijk, daarover vind je verderop in de vacature meer informatie.Wellant Chr. vmbo Gouda is een kleine, gezellige school met ongeveer 400 leerlingen (komend jaar 500! leerlingen) waarbij bijna iedereen elkaar kent. Bij Wellant willen we graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je leert met je eigen coach en volgt een persoonlijke leerroute. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je snel thuis voelt. Bij ons volg je theoretische vakken en krijg je praktijkvakken. Daarvoor hebben wij veel speciaal ingerichte lokalen, zoals een kooklokaal, dierenlokaal, bloem/stylinglokaal en een technieklokaal met de modernste apparatuur. Maar ook een flinke schooltuin met kassen.Jouw profielWe zoeken een docent Wiskunde die:• Bij voorkeur beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor Wiskunde (kandidaten in afrondende fase van hun opleiding en/of een PABO-achtergrond hebben met de bereidbaarheid om hun bevoegdheid te halen, zijn ook van harte welkom)]• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is• Coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen• Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is• Samenwerkt met collega’s in een resultaatverantwoordelijk team• Pedagogisch goed overweg kan met onze vmbo-leerlingen• Beschikt over organisatorische vaardigheden• Externe netwerken kan opbouwen en onderhouden• Ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezitWerkzaamhedenJe werkzaamheden zijn onder meer:• Het creëren van een uitdagende leeromgeving• Het hanteren van een activerende didactiek• Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen• Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag• Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten• Eventueel rekenlessen waardoor de aanstelling vergroot wordtGraag gaan we met je in gesprek over de verdeling tussen leerjaren en niveaus. Hierin maken we een goede afweging tussen kennis, ervaring en je wensen/behoeften. Met een groei van 100 leerlingen voor komend schooljaar, hebben we voldoende afwisseling voor zowel de beginnende docent als de meest ervaren docent!Wat bieden wijBij ons verdien je een goed en marktconform salaris. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:• Een gunstige leasefietsregeling;• Reiskostenvergoeding conform de cao plus wat extra vanuit bedrijfseigen regelingen;• Een laptop van Wellant;• Grotendeels vr...