Constructeur bouwkunde – wr – Gouda

JobID=3.0.07

Over de werkgever:

  • Wij zijn een adviesbureau op het gebied vanbouwtechnische constructies.
  • Ben jij eenConstructeur Bouw?
  • Heb jij ervaring mettekenen?

Vaste baan: ConstructeurBouw Adviesbureau | Tekenen | 2.800 – 3.800 | ConstructeurBouw

Wij zijn een adviesbureau op hetgebied van bouwtechnische constructies. Ons bedrijf berekent,tekent, controleert en adviseert over draag- enstabiliteitsconstructies van architectonische ontwerpen, zoalsdistributiecentra, gebouwen, kantoren, winkelcentra, woningen enscholen.

Bij ons is er een fijnewerksfeer. Daarnaast werken er bij ons behulpzame collega’s enstaan wij voor elkaar klaar.

Wat houdt defunctie precies in?:

Voor de vacature alsConstructeur Bouw Gouda Tekenen ga je het volgende doen:

Als Constructeur Bouw ben jeverantwoordelijk voor het ontwerpen en en berekenen vanbouwtechnische constructies. Denk hierbij ook aan stabiliteits- endraagconstructies. Je draagt de verantwoordelijkheid voor allewerkzaamheden die komen kijken bij deze functie. Bovendien werk jeaan architectonische ontwerpen, zoals distributiecentra, gebouwen,kantoren, winkelcentra, woningen en scholen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoeknaar een gemotiveerde Constructeur Bouw, die past in dezerol.

Functie-eisen:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond in derichting van bouwkunde of techniek;
  • Daarnaastbeschik je minimaal over enkele jaren relevante werkervaring;
  • Verder ben je vaardig in bouwkundigetekeningen, ontwerpen en berekeningen;
  • Je kangoed overweg met de benodigde software;
  • Jehebt een zelfstandige werkhouding en bent communicatiefvaardig;
  • Het is van belang dat je goedNederlands spreekt;
  • Je woont in deomgeving van Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Wat deze werkgever uit Gouda joubiedt:

We zoeken iemand voor de lange termijn.We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onzemedewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedenwij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salarisgesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af vanjouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring enopleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat diteen aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro2.800 tot Euro 3.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urigewerkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij dezevacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten water speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijzewordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Wervingen Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!:

Naast de genoemde zaken kom je in deze sfeer meer tegen.Denk aan Constructeur Bouw Calculator, Uitvoerder ofProjectmanager. Ook Projectleider, Werkvoorbereider of Tekenaarzijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo kan je ook BIMEngineer, Technisch Tekenaar en Planvoorbereider in dit werkterreintegenkomen.

Het gaat natuurlijk niet alleen omGouda ook als je in de buurt woont is dit een ideale baan, vanuitZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en ook Valkenburg isde reisafstand prima. En ook vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpenaan de lek of Bergambacht is dit geen probleem. Ook Capelle aan denijssel, Rijswijk en Delft zijn dichtbij. Wanneer je woont inZwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen en devacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsenLoosduinen, Randstad en Maassluis die wat locatie betreft ook primazijn.

Solliciteer nu direct met de buttonsolliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouwsollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor dezewerkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed.Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarnanog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken ofwe een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Lees hier meer…