Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider Infra | Calculatie – wr – Gouda

JobID=3.0.11

Voor wie je gaat werken:

  • Wij geven advies op het gebied van civiele techniek.
  • Werk jij als werkvoorbereider?
  • Heb je een afgeronde MBO opleiding civiele techniek of infra?

Vaste baan: Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider Infra | Calculatie | 2.600 – 3.600 | Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider

Wij zijn een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Vanuit ons eigen ingenieursbureau en vanuit de rol als adviseur ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en ruimtelijke ordening.
We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Civiel Werkvoorbereider OntwerpleiderGouda Calculatiega je het volgende doen:
Als werkvoorbereider / ontwerpleider ben je het geweten binnen onze en projecten. Samen met collega’s, tekenaar en projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse uiteenlopende (civieltechnische) projecten. Het zoeken van de beste oplossing binnen de kaders van tijd, geld, eisen en wensen van opdrachtgever horen daarbij. Jouw werk is hoofdzakelijk het opstellen van werkbeschrijvingen, bestekken en vergunningaanvragen en het maken van ramingen.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:

Wie zoeken wij?

• Minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde, relevante opleiding op het gebied van Civiele Techniek / Infrastructuur.
• Werkervaring als werkvoorbereider/ontwerpleider is een pré.
• Ervaring met contractmanagement en moderne contractvormen (UAV, UAV-gc) is ook een pré.
• Kennis van en ervaring met RAW-systematiek en UAV 2012.
• Bekwaam in het opstellen van AutoCAD tekeningen (NLCS), calculaties en planningen.
• Integraal en projectmatig kunnen werken.
• Accuraat en deskundig.
• Goed kunnen plannen, coördineren en organiseren.
• Resultaatgericht, pro-actief.
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift.
• Je bent een echte aanpakker!

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
.
Je woont in de omgeving van Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Als Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider Infra bij dit bedrijf in Gouda kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.600. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Civiel Werkvoorbereider Ontwerpleider Werkvoorbereiding, Planvoorbereiding of Planvoorbereider. Ook Civiel, begroten of calculeren zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Gouda uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg. Als je uit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Capelle aan den ijssel, Rijswijk of Delft graag ook solliciteren. En woon je in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. ...