Vrachtwagenchauffeur CE – Luba Groep – Gouda

JobID=9.0.06

Bedrijfsomschrijving
Jouw toekomstige werkgever is een (inter)nationale speler op het gebied van vleeswaren. Van grondstof tot eindproduct, alles wordt vanuit Gouda geregeld. Er heerst een informele werksfeer.Functieomschrijving
Aan de hand van routelijsten ga je nationaal ritten rijden. Daarnaast zorg je ervoor dat alle administratieve paperassen worden geregeld en getekend, neem je retourzendingen en of emballage mee terug en laad en los je de goederen. Ook rapporteer je vertragingen, schadegevallen en andere mankementen en zorg je ervoor dat de klant met een glimlach de producten in ontvangst neemt.Functie-eisen

  • De juiste papieren: Rijbewijs CE, chauffeursdiploma en code 95
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibele werkhouding
  • Ervaring als chauffeur, kennis van procedures en wettelijke regelingen met betrekking tot goederenvervoer

Arbeidsvoorwaarden

  • Een fulltime baan
  • Intentie vast dienstverband op termijn
  • Je werkt overdag

Lees hier meer