Operator – Randstad – Gouda

JobID=7.0.06

Functieomschrijving
Ben jij een echte doorzetter? En hou jij van ruw werk? Dan is dit bedrijf voor jou om aan de slag te gaan als Operator!wat bieden wij jou

  • Salaris van rond de €2200,-
  • Werken in een 2-ploegendienst (16% toeslag)
  • Je kan zelfstandig aan het werk!

wie ben jij
Als Operator ben jij aan het werk met de grondstoffen en machines. Je werkt met mengers en persen. Daarom is het belangrijk dat jij weet hoe machines werken en wat belangrijk is in een productieproces.
Ook ben jij een Operator die diversiteit in taken kan waarderen, want je bent niet alleen aan het produceren met de machines. Je bent als Operator ook aan de slag met het instellen van de machines, controleren van de machines en producten. Je bent dus iemand die kwaliteit en veiligheid kan waarborgen.- Bereid zijn om cursussen te volgen

  • Kunnen werken volgens voorschriften en regelgeving
  • Je hebt relevante werkervaringen
  • Je woont in regio Gouda (straal 15 km)
  • Je bent een harde werker, nauwkeurig, collegiaal, zelfstandig , verantwoordelijk en betrokken

wat ga je doen
Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het invoeren van de grondstoffen. Ook start jij de machines op zodat het proces kan beginnen.
Het is belangrijk dat er volgens voorschriften wordt gewerkt, jij zorgt ervoor dat dit gebeurd.
Ook controleer jij de machines en prodcuten, zo neem jij monsters af ter controle,
Het is belangrijk dat jij actief bent in het bedienen van de machines en het schoonhouden van de installaties en werkruimte.waar ga je werken
Bij dit bedrijf is de sfeer en vertrouwen onderling erg belangrijk! Je komt in een fijn team terecht met harde werkers. Het bedrijf hanteert bepaalde voorschriften en regels, daarom is het belangrijk dat ook jij dit gaat volgen.Begin je helemaal te bruisen van binnen na het lezen van de vacature? Solliciteer op de functie! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je maakt een ‘mijn Randstad’ account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je ‘mijn Randstad’ account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Lees hier meer…