Netwerk-/systeem beheerder – Luba Groep – Gouda

JobID=7.0.06

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever levert nationaal en internationaal haar producten aan Retail, Horeca en groothandel. Van grondstof tot eindproduct wordt hier gefabriceerd. Informele sfeer met honderden collega’ ;Functieomschrijving
Je komt te werken binnen het team infrastructuur en bent verantwoordelijk voor alle infrastructurele zaken binnen de organisatie. Denk hierbij aan werkplekken, servers, storage, netwerk, printers, firewall, malware bescherming, maar ook telefooncentrale, video surveillance en narrowcasting. Naast het team infrastructuur bestaat de ICT-afdeling nog uit een twee man sterk informatie- en applicatiemanagement team. Om de dagelijkse bedrijfsprocessen, welke 24/7 nodig kunnen zijn, te garanderen en de werkdruk op de ICT-medewerkers te verdelen zal je ook in dit team ingewerkt worden om dagelijkse-/gebruikersproblemen op te kunnen lossen. Je bent bereid om in voorkomende gevallen buiten kantoortijden te werken en je bent bereid te participeren in een 24 uurs beschikbaarheidsdienst (in ontwikkeling).Functie-eisen

 • Heb je minimaal kennis van: Windows server 2008/2012R2 en 2019.
 • Windows 10 werkplekken.
 • Netwerkapparatuur als switchen (Cisco) en firewall (Sophos XG).
 • Netwerkprotocollen als DNS, DHCP, SNMP, SMTP enz.
 • Bij voorkeur aangevuld met kennis van: (IP-) Telefonie.
 • Virtualisatie (Nutanix, AHV).
 • Heeft interesse in nieuwigheden op het vlak van ICT.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt een beheersing van de Nederlandse en Engelse ;

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris
 • 40-urige werkweek
 • Een gezellige groep collega’s
 • Een werkplek/-omgeving die volop in beweging is
 • Inbreng in de inrichting van deze werkomgeving
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingen en cursussen

Lees hier meer…