Medewerker bedrijfsbureau – Luba Groep – Gouda

JobID=8.0.06

Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een technisch bedrijf in de gas-, olie- en watersector. Het bedrijf is al bijna honderd jaar actief en heeft ruim 300 medewerkers in dienst. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer.Functieomschrijving
Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van de vastgestelde artikelen en het uitvoeren van de bestelorders. Je zorgt er voor dat de juiste inkooporders tijdig en administratief correct verwerkt kunnen worden. Daarnaast zorg je er voor dat de materiaalvoorraad bij de productieafdelingen compleet is door productiemappen op te stellen en aan te leveren. Wanneer het nodig is, neem je taken van collega’s op het bedrijfsbureau over en weet hoe de processen lopen binnen het bedrijfsbureau. In deze functie werk je nauw samen met de planner voor ruw materiaal en spare parts en de uitbesteder voor uit te besteden producten. Je werkzaamheden worden deels gecontroleerd door de planner en de ;Functie-eisen

  • Je hebt een technische mbo opleiding afgerond
  • Je hebt ervaring met verspanende productiemachines en kennis van toepassings-, bewerkings-, en productiemogelijkheden van metaal
  • Je beschikt over een technisch- administratieve achtergrond
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
  • Je gaat nauwkeurig en klantgericht te werk en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie op fulltime basis
  • Een goed salaris, iedere week uitbetaald door Luba
  • De mogelijkheid om je kennis te verbreden door cursussen en opleidingen

Lees hier meer…