Manager CNC Engineering – Luba Groep – Gouda

JobID=8.0.07

Bedrijfsomschrijving
Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende fabrikant van afsluiters en drukventielen van twee centimeter tot ruim twee meter hoog. Robuust en hightech. Een thuis voor de ruim 370 medewerkers die samenwerken aan dit bijzondere product.Functieomschrijving
Jij geeft leiding aan een team CNC-programmeurs en bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de automatiseringssystemen voor de verspanende CNC machines. Daarnaast geef jij advies over investeringen in nieuwe productiemiddelen en hun besturingssystemen zodat het bedrijf in de toekomst ook met de beste machines kan werken om het product te produceren. Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen productie en technische dienst.Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding hbo richting Werktuigbouwkunde
  • Je hebt kennis van verspaningstechnieken en verspanende gereedschappen
  • Je hebt ervaring met productie- besturingssystemen en CAD/CAM processen
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Je hebt ervaring met inkoopprocedures en voorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheid om direct een contract bij het bedrijf te krijgen
  • Een fulltime functie
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door ervaring en opleidingen
  • 13 ADV dagen

Lees hier meer…